ORANGE ESPAÑA TU MUNDO MINI SPANISCH PREPAID SIM-KARTE 25 GB INTERNET + 400' INTERNATIONALE GESPRÄCHE (KOSTENLOSES ROAMING)

25 GB kumulativ bei 4G-Geschwindigkeit, davon können Sie bis zu 10 GB im Roaming nutzen. Die nicht verbrauchten Gigabyte werden angesammelt, damit Sie sie im Folgemonat genießen können, dazu müssen Sie Ihr Kontingent nur alle 28 Tage erneuern. 

Mehr Infos

20,00 € exkl. MwSt.

TU-MUNDO-MINI-10

Hersteller
Orange

Produkt-Anpassung

Informations Nach dem Speichern Ihres maßgeschneiderten Produkts, vergessen Sie nicht, es zu Ihrem Warenkorb hinzuzufügen.
Erlaubte Dateiformate sind: GIF, JPG, PNG

Bilder

 • Reisepass oder Personalausweis:

* Pflichtfelder

25 GB kumulative me shpejtësi 4G, nga të cilat mund të përdorni deri në 10 GB në roaming. Gigabajt që nuk keni konsumuar grumbullohen në mënyrë që t'i shijoni muajin në vijim, për këtë ju duhet vetëm të rinovoni kuotën tuaj çdo 28 ditë.

Thirrje të pakufizuara:
Thirrje kombëtare të pakufizuara. Minutat i nënshtrohen politikës sonë të përdorimit të drejtë prej 5000 minutash çdo 4 javë. Nëse kjo tejkalohet, telefonatat do të tarifohen me 8,47 €cent/min. me një kosto të krijimit të thirrjes prej 30 cent.
Mund të telefononi maksimumi 50 destinacione të ndryshme në muaj.
Nëse nuk e rinovoni tarifën për shkak të mungesës së bilancit të mjaftueshëm, telefonatat tuaja do të kushtojnë 25 cent.€/min.
Duke përjashtuar shërbimet me tarifa speciale (80x, 90x dhe SMS/MMS premium).

Thirrjet ndërkombëtare:
50 minuta për të telefonuar nga Spanja në SHBA, Kanada dhe linja fikse dhe celulare në Evropë: Belgjikë, Bullgari, Kroaci, Republika Çeke, Danimarkë, Estoni, Finlandë, Francë, Gjermani, Greqi, Hungari, Islandë, Irlandë, Itali, Letoni, Lituani , Luksemburgu, Malta, Holanda, Norvegjia, Polonia, Portugalia, Rumania, Republika Sllovake, Sllovenia, Suedia dhe Mbretëria e Bashkuar. Pasi të tejkalohet 50 minuta ose për thirrjet drejt destinacioneve të tjera ndërkombëtare me origjinë nga Spanja, kostoja do të jetë nga 1 cent/min (kostoja e kryerjes së një telefonate në të gjitha rastet është 30 cent).

Thirrje falas nga bota në botë:
Thirrjet tuaja nga Bota në Botë nga Spanja do të jenë falas për 4 javë deri në maksimum 3000 minuta.

Akumulimi i gigabajt:
Gigabajt që nuk keni konsumuar grumbullohen në mënyrë që t'i shijoni muajin në vijim, për këtë ju duhet vetëm të rinovoni kuotën tuaj çdo 28 ditë.
Gigabajtet e grumbulluara mund të përdoren gjatë 28 ditëve në vijim.
Akumulimi i gigabajt është i vlefshëm nga data 11.04.2021 dhe është i zbatueshëm për të gjitha tarifat me tarifë, si për klientët aktualë ashtu edhe për klientët e rinj.
Gigabajtet e grumbulluara përdoren gjithmonë fillimisht dhe më pas gigabajtët e tarifës dhe bonuset.
Gigabajtet e grumbulluara mund të përdoren për 28 ditë.
Nëse nuk e rinovoni bonusin në ditën e rinovimit automatik, shuma e akumuluar humbet. Shikoni mirë ditën kur bonusi juaj duhet të rinovohet dhe sigurohuni që të keni një bilanc në atë ditë, sepse nëse e kaloni bordin dhe e rinovoni atë në një datë tjetër, nuk do të mund të rikuperoni më gigabajtët e grumbulluar.
Nëse rinovoni herët dhe tarifa juaj ka gigabajt në pritje, këto nuk mund të grumbullohen
Kur kaloni nga parapagimi në kontratë, gigabajtët e grumbulluar humbasin.

Me Roaming në Bashkimin Evropian:
Me këtë tarifë mund të përdorni deri në 10 GB për të shfletuar nga çdo vend në Bashkimin Evropian, Lihtenshtajni dhe Norvegjia. Telefonatat e marra gjatë Roaming në BE do të jenë falas, si dhe mesazhet e postës zanore që merrni. Nëse konsumoni gigabajt të disponueshëm të tarifës tuaj gjatë roaming në zonën 1, do të zbatohet çmimi mesatar i rregulluar, i cili aktualisht është 0,0024 €/MB. Minutat e tarifës suaj janë të vlefshme nga çdo vend në zonën 1 për thirrjet drejt Spanjës.

Si funksionon tarifa:
Ju mund të kontrolloni të gjitha detajet e konsumit tuaj duke hyrë në zonën e klientëve My Orange.
Çdo 4 javë, megabajtet dhe minutat e tua rinovohen në mënyrë që të mund të vazhdosh të shfletosh në një masë të madhe nga telefoni inteligjent, tableti ose laptopi, për sa kohë që ke bilanc të mjaftueshëm dhe ne ju njoftojmë gjithmonë paraprakisht me një SMS.
Nëse i përdorni të dhënat tuaja brenda katër javësh, mund të rinovoni gigabajt tuaj duke dërguar një SMS falas në 1470 me tekstin e mëposhtëm: GB MUNDO10.
Nëse kaloni gigabajt të kontraktuar para 4 javësh, do të vazhdoni të shfletoni edhe pse me një shpejtësi më të ulët (16 kb/s).

Nëse nuk e rinovoni kuotën tuaj për shkak të mungesës së bilancit, tarifa e navigimit jashtë përfitimit do të aktivizohet me një çmim prej 0,60 € / 10 MB.
Tarifa është e vlefshme nga 27 shtator 2020.

 • Internet-Geschwindigkeit: 4G+
 • Gültig ohne Aufladung (Monate): 6
 • Netzwerk: ORANGE
 • Gleichgewicht Anfrage: 111
 • Kunden-Hotline: 1470
 • SIM-Größe: Mini+Micro+Nano
 • minuten (international) 400
 • INTERNET 25 GB
 • Minuten (national) 400
 • Guthaben: ERSTER MONAT
 • Erneuerungskosten: 10€
 • Flatrate Laufzeit: 28 Tage
 • Roaming-Grenzen: 10 GB
 • Kostenfreie Gespräche MUNDO

Informations Denken Sie daran, das Produkt in den Warenkorb zu legen, nachdem Sie Ihre persönlichen Daten gespeichert haben.
Akzeptierte Formate: GIF, JPG, PNG

Bilder

 • Reisepass oder Personalausweis:

* Pflichtfelder

Warenkorb  

Keine Produkte

Versand 0,00 €
Gesamt 0,00 €

Preise zzgl. MwSt.

Warenkorb Bestellen

Categories

 

Hersteller

Last articles


View all articles »

PayPal

Search